bruges
 1. Kiki O’Connor
  ¤ ¤ ¤ ¤ ¤

  Vi er kommet hos Pernille som par og har virkelig nydt godt af vores fælles sessions. Her fik vi mulighed for, at lære nye måder at kommunikere, forandre og fordybe parforholdet på. Vi opnåede ligeledes begge ny indsigt om os selv og hinanden. Der var god fokus på os som par og på de relationsmønstrer, som vi har skabt i fællesskab. Jeg kan 100% anbefale at give Pernille et besøg, hvis du/I ønsker mulighed for at lære hinanden at kende på et dybere plan, samt finde ud af, hvad I længes efter i parforholdet og hvordan I får lige netop dét, som I længes efter.

   

  2. Maj Poder

  ¤¤¤¤¤

  De sidste 20 år har jeg lidt af angst, udløst af stress. Jeg har været gennem mange psykologer/psykiatere i håb om at få det bedre. For 5 år siden hørte jeg om psykolog Pernille Hulvei. Det blev min rednig. Gennem kognitiv terapi og hypnose fik jeg redskaber til at styre min angst. Når angsten atter dukker op med sjældne mellemrum, kan jeg heldigvis vende tilbage til Pernille.

   

  3. Dennis Daugård

  ¤ ¤ ¤ ¤ ¤

  “Jeg kontaktede Pernille efter et pludselig opstået og voldsom savn til min afdøde mor, som gik bort mange år tidligere. Dette savn viste sig at være en forsinket sørgeproces, hvor grundlaget for forsinkelsen var, at give omsorg til nærmeste familie og derved skabe en form for egen-beskyttelse mod det ubærlige, at føle at have mistet. Pernille har været en fantastisk hjælp gennem denne proces, hvor hun har hjulpet mig til at forstå, hvilke mekanismer der spiller ind, herunder tilknytningsmønstre, og hvordan disse “sår” héles ved at lære at mærke efter egne følelser, forstå deres vigtighed og kunne argere derefter.
  Den dag i dag, bruger jeg stadig Pernille, men mere på et personligt coach-niveau, hvor hun sparrer med mig gennem livets udfordringer, som enten kan være generelle og almindelige livsudfordringer eller eftervirkninger fra den forsinket sørgeproces som naturligt opstår i form af forskellige følelsesmæssige spørgsmål. Pernille er en yderst varm og behagelig psykolog og coach, som giver én følelsen af tryghed og forståelse. Jeg som klient kan kun varmt anbefale hende, hvilket jeg allerede har gjort til venner og bekendte, der har haft behov for en hjælpende hånd i en svær tid.”