Workshop: Styrk Jeres parforhold og forebyg vanskeligheder

En intens og effektiv 2 dages parworkshop, der giver inspiration og konkrete succesfulde redskaber til at styrke parforholdet og forebygge vanskeligheder. Workshoppen er relevant for alle par – både Jer, der er ny-forelskede eller er i et langvarigt forhold/ægteskab. Workshoppen veksler mellem gruppeoplæg/instruktion og parøvelser, hvor I som par arbejder helt privat og kun deler det med gruppen, I ønsker. Der vil være stærkt fokus på ressourcer og på at hjælpe Jer til at tage aktivt hånd om Jeres forhold. Metoderne er solidt funderet i nyeste viden og forskning indenfor parforhold.

 

Jeres udbytte som par:

– Et helt nyt perspektiv på parforholdet

– En ny og banebrydende måde at kommunikere med hinanden på

– Forståelse af mønstre og “livs-bagage”, I bringer med i parforholdet

– Redskaber til at kunne forvandle konflikter til nærvær og kontakt

– En vejviser til varig kærlighed

 Hvordan?

  • Workshoppen foregår som en vekslen mellem oplæg og par-øvelser.
  • Workshoppen er ikke terapi – men træningsøvelser for par.
  • Oplæggene er både teori, eksempler og en trin for trin guide af, hvad I som par skal øve på workshoppen
  • Par øvelserne foregår ved, at I som par sætter Jer for Jer selv og laver den øvelse, I lige er blevet præsenteret for.
  • Par-øvelserne foregår helt privat og i et fortroligt rum kun mellem Jer som par. Det er helt frivilligt om I har lyst til at dele Jeres erfaringer med gruppen efterfølgende
  • Alt hvad der foregår på kurset er fortroligt

Pris

Pris: 4.995 kr. pr. par for 12 timer fordelt på 2 weekend dage fra 10-16

(normalpris 2.200 kr for 1,5 times parcoaching)

Frokost, kaffe/te, kage og frugt

Bogen: “Hold Mig” af Sue Johnson samt kursusmaterialer

 

Næste Workshop:

København den 23. – 24.maj 2020 (udsolgt)

København den 19 – 20. september 2020

Om metoden:

Workshoppen giver Jer som par indblik i en ny og banebrydende metode ( EFT- Emotionsfokuseret Parterapi & Imago- relationsterapi) baseret på et koncept udviklet af Dr. Sue Johnson, som har udviklet metoden  gennem mere end 20 år sammen med andre forskere fra Denver University, Colorado, USA. EFT er videreudviklingen af Imago metoden.

Metoden er på listen over empirisk underbyggede metoder hos den amerikanske psykologforening APA og har en succesrate på op mod 86%.

Andre undersøgelser har vist, at efter 20 EFT  par-sessioner kan kvinder, der er utilfredse med deres forholde, efterfølgende føle sig mere trygt tilknyttet til deres partner samt opleve en reduktion i fysisk smerte.

Metoden for konceptet bygger på en forståelse af, at kærlighed er trygge følelsesmæssig bånd mellem parterne i et forhold og hvis disse bånd bliver brudt, opstår der en følelsesmæssig afstand og mangel på kontakt.

På workshoppen vil I lære, hvordan I skaber og vedligeholder kærlige trygge forhold og genetablerer brudte følelsesmæssige bånd mellem Jer. I lærer at undersøge, hvordan I er havnet her eller kan komme til at havne her, ved at identificere de mønstre, I som par nogen gange kan komme ind i og som afholder Jer fra at skabe nye positive mønstre.

 

Læs mere her:

Artikel Jette simon: http://jettesimon.com/wp-content/uploads/2014/10/52-57-Tidsskr.-f.-Psykoterapi-3-2014.pdf