Professionel coach uddannelse i Århus

På COACHSKOLEN giver vi dig muligheden for at tage en professionel coach uddannelse i Århus.

Coaching består grundlæggende i at arbejde med det menneskelige potentiale, og med en uddannelse hos os bliver du dermed i stand til at arbejde med mentale, psykologiske, sociale og kropslige problemstillinger på et højt professionelt niveau.

Hvem kan tage en coach uddannelse i Århus?

Uddannelsen til psykologisk coach henvender sig til dig, som er interesseret i udvikling i både privat- og erhvervsregi. Alle, der har interesse i at tilegne sig en viden om måden, hvorpå man bedst leder folk til at løse deres problemstillinger og opnå deres mål, kan således tage en coach uddannelse i Århus, og dermed få en professionel viden om, hvordan man mest fordelagtigt og effektivt hjælper mennesker i deres livsprocesser.

Denne viden kan komme både andre og dig selv til gode, idet det kan være effektfuldt at have en coach uddannelse fra Århus, hvis du drømmer om at etablere din egen virksomhed og stryge til tops med denne.

Tager du en coach uddannelse i Århus vil du blive certificeret til at arbejde som coach for både privatpersoner og erhvervslivet, og du vil således kunne møde alt fra personlige problemstillinger til opgaver mellem medarbejdere og ledere.

Få værktøjerne på plads

Det er en udbredt opfattelse, at coaching indebærer rådgivning, vejledning og terapi. Det forholder sig imidlertid sådan, at coaching i højere grad er et psykologisk værktøj til refleksion, hvilket samtidig betyder, at coaching i udgangspunktet ikke er subjektivt men snarere objektivt og fordomsfri.

Under din coach uddannelse i Århus vil du blive udrustet med relevante værktøjer, der klæder dig på til at kunne varetage samtaler med fokus på udvikling fra start til slut. Du får med andre ord de reflektions-værktøjer på plads, som er nødvendige for at opnå effektfuld coaching. Som coach er det nemlig din opgave at stille de spørgsmål, dine klienter har brug for i deres bestræbelser på at opnå mere tilfredsstillende resultater – hvad end det er personlige resultater eller resultater målt på virksomhedsniveau.

Vejen til dyb indsigt

Kort sagt vil du, når du er færdig med din coach uddannelse i Århus, være i stand til at italesætte værdier, mål og idealer, hvilket vil lede til, at du i sidste ende bidrager til, at problemstillinger løses, samt at beslutninger træffes.

Det kræver dyb indsigt at foretage coaching, men ikke desto mindre gør vi det på COACHSKOLEN muligt for dig, at opnå dette.

Uden ølglas ;-)