Kærligheds- & parcoach uddannelse på COACHSKOLEN

På kærligheds & parcoach uddannelsen bliver du ekspert i kærligheds coaching og hjælper både singler og par i forhold med at få den kærlighed, de drømmer om.

Alle parforhold byder på såvel glæder og udfordringer som hvedebrødsdage og hverdage. Af denne grund søger mange par professionel hjælp til at løse de kriser, de oplever, der påvirker deres forhold i en negativ retning. Har du interesse i at lære at kunne hjælpe sådanne mennesker mod en forbedring af deres parforhold, er vores kærligheds & parcoach uddannelse på COCHSKOLEN det bedste sted at starte.

Bliv ekspert i kærlighed

På COACHSKOLEN tilbyder vi dig at tage en kærligheds & parcoach  uddannelse, der munder ud i en certificering som kærligheds & par coach. Denne titel gør dig i stand til at gøre en forskel i både andres samt dit eget kærlighedsliv på et højt fagligt niveau. Du får nemlig et indgående kendskab til, hvad der skal til for at få det, som alle par drømmer om; et lykkeligt parforhold.

Kærlighed er et af livets absolutte omdrejningspunkter, og med en kærligheds & parcoach uddannelse på COACHSKOLEN bliver du med andre ord ekspert i kærlighed og dermed ligeledes ekspert i at hjælpe andre mennesker med et af de vigtigste elementer i deres liv. Kærligheds & parcoach uddannelsen henvender sig således ikke alene til dig, som er interesseret i relationer mellem mennesker, men også til dig, som drømmer om at kunne gøre en aktiv indsats for at hjælpe singler med at finde kærligheden og parforhold i kriser tilbage på ret køl.

Uddan dig til psykologisk coach og bliv også ekspert i kærligheden, læs her:

https://www.finduddannelse.dk/artikler/tips-og-vejledninger/Uddan_dig_til_psykologisk_coach_og_bliv_ekspert_i_k_rligheden__d13999.html?preview=true

Meget mere end teoretisk fordybelse

Afvekslende undervisning og praktisk orientering kendetegner på mange måder, den kærligheds & parcoach uddannelse, som vi tilbyder. Undervisningen består nemlig af alt fra demonstrationer og praktiske øvelser til selvrefleksion og teoretiske oplæg. Altså kan du på  kærligheds & parcoach uddannelsen se frem til en uddannelse, der på alle måder er optimeret, således at du får det størst tænkelige udbytte.

For at imødekomme så mange forskellige typer af mennesker som muligt, er vores  kærligheds & parcoach uddannelse struktureret således, at du har mulighed for at varetage dit eventuelle fuldtidsjob samtidig med, at du tager  kærligheds & parcoach uddannelsen.

Hvad kan du bruge kærligheds & parcoach uddannelsen til?

Mange af de, som tager en kærligheds & parcoach uddannelse, gør det med henblik på at starte deres egne selvstændige virksomheder. I sådanne tilfælde er det muligt enten at køre forretningen derhjemme eller i lokaler i et erhvervsmål.

Har du i forvejen en uddannelse inden for coaching, psykologi eller psykoterapi kan du bruge kærligheds og parcoach uddannelsen til at udvide dine perspektiver og dermed gøre din pallette af kompetencer endnu mere nuancerede.

Uden ølglas ;-)