COACHSKOLEN – coaching, uddannelse og kurser

Coachskolen tilbyder professionel uddannelse, rådgivning & coaching til individuelle og par.

Coachskolen efterlever ICF´s etiske regler og forpligter sig til at indgå i et partnerskab med kursisterne i en udfordrende og kreativ proces, som inspirerer dem til at udnytte deres personlige og professionelle potentiale bedst muligt.

Om Pernille Hulvei

Autoriseret Psykolog, IMAGO Par Coach og Psykologisk Coach Pernille Hulvei er grundlægger og daglig leder af COACHSKOLEN.

Pernille har mere end 35 års erfaring med undervisning, kurser, supervision og coaching og mere end 10.000 professionelle psykologiske coach-samtaler bag sig. Hun har siden 2006 arbejdet som privatpraktiserende psykolog og hjulpet tusindvis af mennesker gennem skræddersyede individuelle forløb, workshops og foredrag som privatpersoner og offentlige og private virksomheder som SAS, KIRKBY/LEGO, OTICON, NOVO, DANSKE BANK,TRYG, SKAT, Hillerød hospital, Offerrådgivningen, Kommunale dagplejemødre, NORDEA, Carlsberg, Lundbeck,Tryg, DR, folkeskoler, børneinstitutioner mm.

Siden sin uddannelse til psykolog i 2000 har Pernille Hulvei videreuddannet sig og gennemført adskillige uddannelser og træningsforløb hos anerkendte undervisere såsom psykolog Jette Simon & Kirsten Seidenfaden, chefpsykolog Bo Møhl. Professor i psykiatri Tom Bolvig, -Rigshospitalet , Bo Netterstrøm (Danmarks førende stressforsker) og hun har videreuddannet sig og gennemført træningsforløb bla. som  Imago Par Coach, kognitiv Coach, systemisk Coach (Solution Focus Coaching, appreciative inquri), Krops Coach (SE -Somatic experience), og Hypnoterapeutisk Coach.

Pernille Hulvei er specialiseret i og har gennem hele sit professionelle liv været optaget af, hvad der virker, når vi som professionelle skal  gøre en  forskel, så mennesker kan nå deres mål. Hun er specialiseret i at motivere og facilitere udviklingsprocesser, som virker og skaber varige forandringer og det kan hun lære dig. Hun har gennem sin mangeårige erfaringer lært, at man som coach blot ved det allerførste møde kan gøre kæmpe forskel i et menneskes liv.

Som undervisnings-ansvarlig vil Pernille Hulvei give dig al den nødvendige viden og alle de værktøjer, hun selv har oplevet som succesfulde i forhold til som coach at tage lederskab for processen og motivere og inspirere klienten til at definere og nå deres mål. Hun har fået massive erfaringer med alle psykiske problemstillinger både i forhold til børn, unge og voksne, individuelle, par og grupper samt supervision og uddannelse af andre psykologer, som medstifter af Angstklinikken på Rigshospitalet, udvikling af en stressbehandlingsmanual og gennemførelsen af stressforløb af patienter på Copestress forskningsprojekt på Bispebjerg Hospital, PPR psykolog i Slangerup Kommunes Familieafdeling, ledende psykolog på behandlingshjem Hoffmeyers Hus, psykolog på psykiatrisk afdeling Risskov, Forskning- assistent på Danmarks Pædagogiske universitet, psykolog på Liason (sammenhængen ml. krop og psyke) Psykiatrisk afdeling Bispebjerg og ekstern lektor i psykologi på Skovlunde dag og aftenseminarium.

Øvrige undervisere

Psykolog Trine Karsholt og Coach & terapeut Helle Fredsbo er undervisere på COACHSKOLEN i Mindfulness og meditation.

Stine Gosvig er kommunikationsmedarbejder & Social Media Manager.

Amelia Asp er co-coach og administrativ medarbejder på COACHSKOLEN, uddannet Psykologisk Coach, teambuilder, sportsmassør, shipping operation manager og HD på CBS.

Pernille Hulvei

Aut.Psykolog Pernille Hulvei

Mindfulness instruktør, coach & psykolog Trine Karsholt

Trine (2)

Mindfulness instruktør og psykolog Trine Karsholt

Helle

Mindfulness instruktør og coach Helle Fredsbo