Få din coach uddannelse i København

Leder du efter det bedste sted at tage en coach uddannelse i København? Så er COACHSKOLEN et sikkert valg for dig.

På vores coach uddannelse i København giver vi dig solide coachingkompetencer, der er gavnlige for dig i dit arbejde, hvad enten du er psykolog, forældre, privat person, selvstændig erhvervsdrivende, underviser eller leder. Du kan altså bruge den viden, du tilegner dig på vores coach uddannelse i København, på mange områder i dit liv, hvilket gør COACHSKOLEN til det oplagte sted for dig at få din certificering.

COACHSKOLEN – det rette valg

Du vil på COACHSKOLEN blive mødt af undervisere, der på baggrund af deres store viden om coachingens mange facetter er de absolut bedste til at lære dig, hvad der virker, når du skal gøre en forskel i menneskers liv.

Du vil ene og alene blive introduceret for viden og værktøjer, vi selv har erfaring med, der virker, når coachingen skal fungere optimalt fra start til slut. Den coach uddannelse i København, som vi på COACHSKOLEN udbyder, er med andre ord det rette valg for dig, som ønsker høj kvalitet og internationale standarder i din uddannelse.

Alt dette lærer du på vores coach uddannelse i København

Alle mennesker møder dilemmaer og problemstillinger i deres liv. På COACHSKOLENs coach uddannelse i København lærer du den samtaleform, der er karakteristisk for coaching, således at du konstruktivt kan hjælpe både dig selv og andre i disse udfordrende situationer. Gennem brug af de rette spørgeteknikker samt psykologiske værktøjer lærer du altså at skabe forandringer i menneskers liv.

De udfordringer, du møder i dit arbejde som coach, er sjældent ens, og derfor får du på vores coach uddannelse i København en basal værktøjskasse, der giver dig evnerne til at coache inden for stort set alle tænkelige emner. Kort sagt lærer du teknikkerne til at udfolde det menneskelige potentiale på psykologisk vis og ikke mindst at skabe fornyet klarhed.

Vores coach uddannelse i København, vil således optimere såvel dit personlige som dit professionelle potentiale, og samtidig giver vi dig en certificering, der er anvendelig i mange af livets henseender.

Uden ølglas ;-)